Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Cladire de birouri sau de apartamente

Cladire de birouri sau de apartamente

    Arhitectii argentinieni Adamo-Faiden au proiectat cladirea de apartamente din Nunez, un cartier a carui dezvoltare a adus un echilibru in dezvoltarea urbanistica a capitalei Buenos Aires. Legaturile eficiente cu restul orasului au transformat zona intr-o alternativa cautata pentru programe secundare si rezidentiale.
    Cladirea cuprinde notiunea orasului mixt in organizarea proprie prin intermediul celor sase spatii, ce pot fi folosite drept apartamente sau spatii pentru birouri. Functionalitatea interioarelor nu a fost definita, insa caracteristicile spatiale sunt specifice celor doua destinatii posibile: apartamente sau birouri. Inaltimea libera a nivelelor a fost extinsa pana la 3.15 m, permitand realizarea amenajarilor interioare deschise, cu o profunzime mai mare a spatiului, fara compromiterea conditiilor optime de confort.
    Cele doua fatade principale sunt definite de balcoanele inchise, populate de vegetatie pentru a oferi protectie impotriva razelor directe ale soarelui. Parasolarele microperforate ofera panorame ale orasului invelite in vegetatia pe care o cuprind, simbolizand ambiguitatea cladirii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat