Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Hotelul cabanelor din Sognefjorden. Norvegia

Hotelul cabanelor din Sognefjorden. Norvegia

    Hotelul proiectat de arhitectii londonezi Haptic va fi construit in fiordul Sognefjorden din Norvegia. Ansamblul constructiei va fi format dintr-o colectie de 5 cladiri organizate in jurul unui spatiu central. Cladirile se vor distinge prin functiunile diferite si orientarile catre anumite puncte de interes ale peisajului, de la panorama fiordului la perspective concentrate asupra peisajului muntos inconjurator.
    Spatiul central gazduieste activitatile cotidiene importante si spatiile principale de intalnire si relaxare. Aici vor fi pozitionate receptia si barul, cu o vedere deschisa catre fiecare spatiu amenajat in cele 5 cladiri: lounge, sala de mese, sala de mic dejun, o bucatarie mica, biblioteca si spatiul de intalniri.
    La nivelul inferior, partial sapat in stanca, vor fi amplasate facilitatile pentru oaspeti: spa si incaperi pentru tratamente, piscina, sala de fitness, cinema si jocuri. La acelasi nivel vor fi amplasate si principalele spatii ce asigura serviciile hotelului: bucataria principala, spatiile de depozitare si crama, cat si spatiile utilitare.
    Cele cinci cabane din lemn alcatuiesc zona privata a hotelului, gazduind camerele de cazare cu dormitoare si livinguri private. Cabanele au fost aranjate dupa doua axe principale, urmarindu-se incadrarea perspectivelor spectaculoase.
    O paleta simpla de materiale naturale – lemn si piatra naturala neprelucrata - are scopul de asigura integrarea cladirilor in mediul natural inconjurator, in locul de intalnire dintre fiord si padure. Cabanele finisate in intregime in scanduri din lemn vor cconferi caracter si caldura fiecarui spatiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat