Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D by LOGGIA

TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D by LOGGIA

                 

 

    PREZENTARE CURS

TEHNICI de APLICARE “PLASMA 3D by LOGGIA

8 şi 9 noiembrie 2012, Bucurti

         Bucureşti, 18 octombrie 2012

 

   După un succes răsunător înregistrat în ţara natală: Italia, ambiţiosul proiect PLASMA 3D a cucerit Europa Centrală şi de Vest, ţări ale continentului asiatic şi state din nordul Africii. Recunoscută pentru excelenţa produselor speciale de colorare, LOGGIA ITALIA (www.loggia.it) a inventat cel mai exclusivist efect decorativ PLASMA 3D.

    Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, demonstrează că “adevărata frumuseţe emoţionează simţurile”. Este preţioasă, exclusivistă, unică, în măsură să transforme orice spaţiu interior într-un ambient de prestigiu.

    Cu PLASMA 3D începe o nouă eră în domeniul decorativelor de interior. PLASMA 3D este un sistem decorativ multiefect, un produs de acoperire extrem de modelabil, cu spectru larg de aplicabilitate pentru pereţi, pardoseli, uşi, obiecte de mobilier, pe suprafeţe suport din ciment, gresie, faianţă, lemn, furnir.

    Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, fascinează prin intensitatea, eleganţa, cromatica, accentele, volumul şi expresivitatea efectelor finale:

   efect "piele de crocodil",

    efect "piele de şarpe",

    efect "fibră de lemn",

    efect "striat",

    efect "granit",

    efect "marmura".

    Fiecărui efect îi sunt atribuite 5.000 de nuanţe cromatice, astfel încât orice vis considerat “îndrăzneţ” poate deveni realitate şi mai mult de atât, orice aplicaţie PLASMA 3D poate concura la nivelul unei opere de artă. Fiecărui efect îi sunt atribuite un set dedicat de instrumente (spatule, role, accesorii), tehnici speciale de manevrabilitate şi aplicabilitate, intervale orare şi condiţii de lucru specifice.

    Rezistenţa la trafic intens în cazul pardoselilor, precum şi multitudinea texturilor finale în cazul pereţilor, o recomandă ca fiind o soluţie de excepţie în domeniul decoraţiunilor de interior, un must- have în tendinţele designerilor, arhitecţilor, constructorilor, aplicatorilor, comercianţilor, precum şi tuturor celor ce funcţionează în domeniul amenajărilor, restaurărilor, finisajelor, decoraţiunilor de interior rezidenţiale, comerciale, hoteliere, arhitecturale, publice etc. Este reală, este veritabilă, este inconfundabilă, este PLASMA 3D, ..., este un sistem decorativ inteligent, inventat pentru a crea un fascinant palmares de capodopere.

    Prezentarea decorativei PLASMA 3D si a tehnicilor speciale de punere in opera, sunt susţinute în cadrul cursului “TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D”, de către specialistul LOGGIA Italia: Dl. Giacomo FERRAZIN & Directorul fabricii LOGGIA Romania: Dl. Dan Mihail Istrati. Participarea la curs, presupune completarea & expedierea formularului de inscriere. Numarul de locuri este limitat, iar participarea se face in ordinea inscrierii. Programul cursului în ambele zile are urmatorul orar:

09:30 - 10:00 = Primirea & inregistrarea cursantilor

10:00- 12:30 = CURS PARTEA 1

12:30 - 13:30 = pauza de pranz

13:30- 15:00 = CURS PARTEA 2

15:00 - 15:30 = pauza de cafea

15:30- 17:00 = CURS PARTEA 3

 

Formularul de inscriere la curs. 

Pentru informaţii suplimentare privind înscrierea şi participarea la curs, vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate şi consiliere specializată. Cu stimă,

Corina TUDOROIU
PR & Marketing Manager

(004) 0728.290.970, corina.tudoroiu@menatwork.ro

GRUP MENATWORK
Sos. de Centura 103, Popesti-Leordeni, Cod Postal: 077160, Jud. Ilfov, Romania
Telefon/Fax: 021.5296.255 / 202
www.menatwork.ro; www.eMenatwork.ro

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: StevenKaf (Jan, Sun 15, 2017 / 12:26)
pierwsze objawy dny moczanowej dna moczanowa przyczyny [url=http://seeknet.pl/]http://seeknet.pl/[/url] ziola w dnie moczanowej atak dny
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat