Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Descopera Noile Colectii Casa Mobila Simex !

Descopera Noile Colectii Casa Mobila Simex !

    Casa Mobila Simex a lansat anul acesta noile colectii de mobilier, realizate integral din lemn masiv de fag si tei, care exceleaza prin design-ul unic, ce scoate in evidenta frumusetea naturala a lemnul. Pentru o ambianta clasica, dar deosebit de pretioasa.

    Lansat in premiera la Salonul International de Mobila BIFE-SIM 2014, Holul Firenze constituie o completare la Colectia Firenze, mentinand unitatea de stil si eleganta consacrate ale colectiei, care pot fi regasite si in design-ul dormitorului, sufrageriei si plasmei. Va invitam sa descoperiti rafinamentul si distinctia Holului Firenze vizitand magazinul nostru din Soseaua Pipera, Nr. 46G, Bucuresti. Asiguram transportul gratuit in toata tara. Pentru oferte de pret si detalii, va rugam sa ne contactati la telefon: (+40) 728 287 943.

 

    Ansamblul de hol se amplaseaza intr-o zona de relaxare si are o conotatie profunda in decorul unei case intrucat creeaza proprietarului confortul si caldura mult dorite pentru un camin armonios. Holul Firenze corespunde celor mai sofisticate tendinte ale design-ului de interior, amplificand pasiunea dumneavoastra pentru frumos si eleganta. Il puteti descoperi vizitand site-ul www.mobilasimex.ro

    Design-ul exclusivist si nobletea lemnului natural sculptat manual confera distinctie si pretiozitate Cabinetului Cleopatra Lux, transformand astfel spatiul dumneavoastra de lucru intr-un ambient al confortului si luxului suprem. Va invitam sa descoperiti Colectia Coepatra Lux accesand:http://www.mobilasimex.ro/cleopatra-lux/mobila-cabinet-cleopatra-lux/biblioteca-cabinet-cleopatra-lux.    Holul Venetia Lux - ideal pentru un interior elegant si mereu in tendinte, dar pastrand nota de distinctie a mobilierului clasic. Puteti descoperi toate colectiile Casa Mobila Simex accesand: http://www.mobilasimex.ro/. Pentru detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati la telefon: (+40) 728 287 943.Elegant si somptuos, Holul Venetia Lux raspandeste luminozitate si caldura, conferind o nota radianta sufrageriei dumneavoastra! Chiar daca a venit toamna, recomandarea noastra este sa nu ezitati sa alegeti un hol in tonuri deschise intrucat acesta va incalzi din punct de vedere estetic ambientul in care este amplasat! Va asteptam in magazinul nostru din Bucuresti, Soseaua Pipera, nr. 46G, pentru a beneficia de o oferta personalizata. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.mobilasimex.ro.

Pentru mai multe informatii despre colectiile Casa Mobila Simex, precum si despre ofertele din aceasta perioada, va rugam sa consultati site-ul www.mobilasimex.ro!
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat