Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Sculptura ornamentala, nota distinctiva a mobilei de lux?

Sculptura ornamentala, nota distinctiva a mobilei de lux?

    Sculptura ornamentala, executata manual de catre mesterii Casa Mobila Simex, innobileaza spatiul interior prin gradul inalt de personalizare si expresivitatea desavarsita, conferind locuintei dumneavoastra un design cu adevarat somptuos si exclusivist. Originalitatea sculpturii manuale si-a castigat suprematia in amenajarile de interior, insufletind estetic orice tip de incapere, indiferent de stilul ambientarii.

    Rafinamentul aparte si minutiozitatea detaliului sculpturii manuale potenteaza pretuirea si respectul clientilor nostri fata de mobila stil, din lemn masiv si in linie clasica, iar absenta sculpturii este privita adeseori cu un ochi critic deoarece apare reticenta in randul iubitorilor de mobila de arta, care tind sa creada ca mobilierul fara sculptura nu este, de fapt, fabricat din lemn masiv.
    Dezaprobam vehement aceasta perceptie gresita si explicam, in discutiile pe care le purtam cu clientii din fiecare magazin Casa Mobila Simex din Bucuresti si din tara, faptul ca mobila care are mai putina sculptura este fabricata tot din lemn masiv, insa are in compozitie mai mult fag decat tei, deoarece fagul este o estenta tare si, de aceea, este introdus de catre inginerii Simex, spre exemplu, in fetele de usi si sertare, precum si in ramele de oglinda si in coloane.
     Fiind o esenta mult mai usoara si mai maleabila in procesul de prelucrare, teiul se regaseste cu prisosinta in sculputurile executate manual ale colectiilor produse in fabricile noastre din Simleu Silvaniei si Satu Mare. Astfel, specialistii companiei au stabilit, in cazul mobilierului sculptat, proportia fag-tei ca fiind 65% fag, 35% tei.
    Se poate face, de asemenea, o paralela intre mobila sculptata si cea fara sculptura si in ceea ce priveste pretul, intrucat exista diferente semnificative, chiar daca ambele sunt facute din lemn masiv. Diferenta de pret este dictata de plusvaloarea estetica a sculpturii decorative. Desi din punct de vedere vizual, fiecare corp de mobilier sculptat manual pare identic, in realitate, fiecare sculptura este unica si confera o emotie inconfundabila cumparatorului.
    Bogat ornamentate si emanand luxul si eleganta suprema, colectiile sculptate manual devin adevarate opera de arta, a caror valoare va face intotdeauna diferenta in locuinta dumneavoastra. Calitatea recunoscuta a mobilei sculptate manual este data si de timpul alocat realizarii elementelor decorative. Indiferent de dimensiunile corpurilor de mobilier, sculptura manuala necesita foarte mult timp pentru realizare, multa atentie si concentrare, ceea ce face ca mesterii Casa Mobila Simex sa lucreze la o sculptura de la o saptamana, pana la doua luni.
    Va invitam sa descoperiti modelul de sculptura manuala care va defineste cel mai bine locuinta, accesand site-ul www.mobilasimex.ro, unde veti putea vizualiza toate colectiile Casa Mobila Simex, veritabile colectii de arta, care respecta adevaratele standarde ale luxului desavarsit!

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat