Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

PIATRAONLINE - noua identitate vizuala: de la cea mai pretioasa resursa naturala, pamantul, pana la cel mai mare magazin online si showroom de piatra naturala din Romania

PIATRAONLINE - noua identitate vizuala: de la cea mai pretioasa resursa naturala, pamantul, pana la cel mai mare magazin online si showroom de piatra naturala din Romania

    Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare își lansează noua identitate vizuală în strânsă legătură cu pământul, resursă unică și veritabilă pentru materialele de construcții.
     „Pentru a marca faptul că suntem o companie în continuă dezvoltare și pentru că s-a pornit de la dorința de conturare a imaginii, PIATRAONLINE se prezintă sub o nouă identitate. Logo-ul este un vizual legat de pământ, de faptul că piatra este un simbol al globului pământesc și ar trebui să apreciem fiecare bucată în parte și să ne dăm seama că deținem o comoară ce nu poate fi valorificată pentru că este o resursă neregenerabila”, menționează Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.
    Mai mult decât atât, noua identitate înseamnă un set de valori mai puternice, o viziune nouă care confirmă experiența dobândită în domeniul materialelor de construcții în cei peste 9 ani de activitate.
    Obiectivul managementului este de a rămâne cei mai buni și mai competitivi și de a ieși permanent în întâmpinarea nevoilor și sugestiilor clienților. Principiile după care se ghidează echipa PIATRAONLINE pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților și arhitecților sau constructorilor sunt: diversitatea, profesionalismul, transparența, punctualitatea și siguranța.
    Astfel, identitatea vizuală reflectă poziția de lider, având la bază promisiunea de a oferi și de a distribui materiale din piatră naturală care îmbunătățesc bunăstarea fiecărui client. Noul logo, în nuanțe derivate din culorile pământului se prezintă în diferite culori de la verde până la mov închis.
     "Dacă până acum ne poziționam ca un magazin online, acum vrem să ne poziționăm ca partenerul proiectelor tale. Această poziționare se regăsește astăzi în modul în care ne organizăm intern, în serviciile pe care le furnizăm și în soluții de B2B pe care urmează să le lansăm. Nu vrem să le spunem oamenilor că acum suntem mai buni. Sau că acum avem o viziune. Sau că noua imagine este mai bună decât felul în care am comunicat până acum. Vrem să le spunem simplu că noi am crescut", conchide Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.
    Pentru realizarea noii identități vizuale, PIATRAONLINE a colaborat cu echipa de designeri de la Phenomena Laboratory, echipă care a ajutat la realizarea unei imagini noi, un vizual care să aibă substanța de a sintetiza într-un logotip viziunea companiei. Eduard Baicu Stănescu, cu o experiență de peste 8 ani în arhitectură și design grafic, împreună cu echipa sa și având în vedere principiile PIATRAONLINE, au conturat noul vizual.


    Showroom-ul și magazinul online, www.piatraonline.ro este o veritabilă sursă de inspirație pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință care includ produse și mixaje de produse, montate corect și corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic și primitor, numit simplu acasă.

    Despre PIATRAONLINE
    PIATRAONLINE este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.
     În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).
     Adresa showroom: Aleea Teișani nr 137A, Sector 1, București.
    Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro
    Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE
    Video prezentare showroom: https://www.youtube.com/watch?v=K6ujpnYdDwQ


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat