Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Casa Ellis Park

Casa Ellis Park

    Casa Ellis Park, construita in Bloor West Village, Toronto, Canada, reprezinta un foarte bun exemplu de integrare a functiilor de autosustinere in design. Altius Architecture Inc. au proiectat casa, depasind provocarile sitului si stabilind un nou standard al tendintelor ecologice practicate de arhitectii firmei.
    Un sistem geotermal instalat sub subsolul casei este legat la sistemul de incalzire si racire a apei. O combinatie intre zone controlate termostatic, incalzire in pardoseli, ventilatoare cu filtre si senzori pentru umiditate, asigura confortul interior optim. Suplimentul necesar de caldura este dat de cuptoare traditionale din ceramica, prin arderea lemnului. Sistemul geotermal este pus in functiune doar sase luni pe an. In lunile de vara un sistem de ventilare asigura racirea aerului in mod natural.
    Casa Ellis Park are un design deschis, fiind inundata de lumina naturala. De pe terasa ultimului etaj, proprietarii se pot bucura de panoramele oferite, celalalte doua terase fiind transformate in acoperisuri verzi. Printre materialele folosite se numara pluta, lemn folosit in constructia barcilor, piatra refolosita, caramizi din lut si lemn de conifere.
 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat