Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Sala Polins, Italia

Sala Polins, Italia

    Arhitectul italian Marco Acerbis si-a dezvaluit ultimul proiect in cadrul Bienalei de Arhitectura din Venetia. Polins este o cladire multifunctionala proiectata pentru Portogruaro Council si campusul Portogruaro, gazduind un auditorium si spatii de birouri.
    Detinand certificatul CasaClima Class A+, cladirea se foloseste de panouri solare si materiale ecologice pentru a economisi cantitati mari de energie. Cinci arce ancorate in teren se intind pe intreaga lungime a constructiei, generand forma curba a acoperisului. In interior intalnim o serie de spatii de birouri si sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri. Panouri de aluminiu au fost folosite pentru absortia sunetului, in timp ce deschiderile tavanului permit iluminarea naturala a spatiului.
   Orientarea spre sud avantajeaza panourile solare sustinute de arce, cu rolul de a genera energie si de a feri accesul de razele directe ale soarelui. Cladirea este partial ingropata in pamant, pastrand in interior temperaturi constante in toate cele patru anotimpuri ale anului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat