Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Topul celor mai atractive statiuni ecologice pe timp de iarna

Topul celor mai atractive statiuni ecologice pe timp de iarna

    Va prezentam un top al celor mai atractive refugii ecologice pe timp de iarna din intreaga lume. Aceste hoteluri acoperite cu zapada te aduc in mijlocul peisajelor albe, functionand cu un impact minim asupra mediului inconjurator.

    Statiunea Whitepod din Alpii elvetieni

    Statiunea Whitepod Eco Resort din Alpii elvetieni ofera locuri de cazare in 15 domuri geodezice ecologice. Oaspetii se deplaseaza in interiorul statiunii cu ajutorul skiurilor, pe snowboarduri sau sanii trase de caini.
    Citeste intreaga descriere a proiectului

 

    Hotelul de gheata, Quebec

    Construit din gheata si zapada, hotelul temporar este deschis publicului in timpul celor mai friguroase luni ale anului. Camerele amenajate artistic, barul de gheata si capela sunt principalele atractii ale constructiei.

 

    Cabana Monte Rosa, Elvetia

    Cabana face parte din circuitul clubului Swiss Alpine Club. Vizitatorii pot ajunge la locatia acesteia doar cu ajutorul skiurilor.
    Citeste intreaga descriere a proiectului

 

    Icehotel, Suedia

    Hotelul de gheata din Suedia este o alta stradanie artistica realizabila in cele mai friguroase luni ale anului. Avand un nou design in fiecare an, hotelul ofera noutate si straneste curiozitatea oaspetilor familiarizati cu aceasta destinatie. Ultimul proiect a fost inspirat din filmul Tron, cuprinzand sisteme de iluminat ecologice, inglobate in blocurile de gheata.

 

    Satul Igloo al hotelului Kakslauttanen, Finlanda

    Designul igloo-urilor permite incalzirea eficienta a acestora, in timp ce tavanul transparent ofera o opotunitate extraordinara de contemplare a aurorelor boleare.

 


    Cabana montana din lemn. Norvegia

    Mountain Hill Cabin este o cabana privata cu acoperisul proiectat pentru a putea fi folosit drept rampa de ski. Si aceasta cabana este accesibila doar cu ajutorul skiurilor.
    Citeste intreaga descriere a proiectului

 

    Skipark 360, Norvegia

    Desi proiectul inca nu a fost finalizat, Skipark 360 va putea deveni cea mai ecologica statiune de ski din lume. Intregul ansamblu va fi alimentat cu energie geotermala, solara, eoliana si hidroelectrica.

 

    Treehotel, Suedia

    Hotelul “din copaci” este accesibil publicului pe intreaga durata a anului, profitand de peisajele superbe ale zonei indiferent de anotimp. Strategiile ecologice au fost imbinate cu designul sustenabil in mijlocul sutelor de kilometri de salbaticie.


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat