Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Casa galerie

Casa galerie

    Proiectul urmareste traditia caselor galerii, avand ca mari predecesori casa Kettle’s Yard din Cambridge, muzeul Sir John Soane din Londra si casa Charles Moore din Austin, Texas, case transformate in galerii, ce au evoluat ca opere de arta in acelasi timp.
    In loc sa adauge suprafete moderne care sa ascunda istoria cladirii, arhitectii au preferat sa opteze pentru o serie de insertii in relatie cu suprafetele existente ale casei, permitand istoriei sa fie dezvaluite.
    O serie de rafturi si cabinete au fost concepute pentru a gazdui colectia, neutre prin designul lor. Pe masura ce te deplasezi prin casa, acestea interactioneaza cu suprafetele existente, formand noi deschideri si pasaje vizuale intre diferite incaperi. In unele zone, tencuiala peretilor a fost indepartata pentru a dezvalui scheletul structural al casei. Tavanul dormitorului matrimonial a fost indepartat pentru a crea un spatiu dublu in inaltime, evidentiat de elementele structurale vizibile, lasate in starea lor originala.
    Amenajarea interioara este pe de-o parte o reconfigurare contemporana a cladirii pentru a satisface nevoile cuplului beneficiar si pe de alta parte o celebrare a evolutiei unei generatii de cladiri. In aceasta idee a evolutiei este acceptarea ca modificarile suferite de cladire reprezinta doar un moment din istoria sa, moment ce va fi si el absorbit in identitatea cladirii.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat