Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Fatade cu personalitate. Inainte si dupa

Fatade cu personalitate. Inainte si dupa

    Oare câţi proprietari de case , după ce într-un final şi-au văzut casa la roşu, nu au ajuns la concluzia că ar fi putut face mai mult ? Parcă fatadei casei îi lipseşte ceva ? spectul exterior suferă ? Oricine isi doreste un plus de originalitate. Desi ne inspiram cu totii din reviste, din emisiunile televizate de profil si chiar din proiectele cunoscutilor, ne dorim sa avem totusi ceva unic, ceva distinct. Fie ca e vorba de unele decoratiuni mai rar intalnite, fie ca ne rezumam la culori si combinatii de culori speciale, insistam ca locuinta sa poarte o amprenta personala. Una din variante este aplicarea profilelor decorative din polistiren. Aceste profile ornamentale reprezinta o solutie moderna, atractiva, usor de aplicat si in acelasi timp ieftina, raportata la eleganta pe care o confera. Ornamentele de exterior sunt confectionate din polistiren expandat de inalta densitate. Pe piata exista o multitudine de elemete si forme arhitetcturale din polistiren pentru exterior. De la cornise , solbancuri, ancadramente pentru usi si ferestre , brauri decorative, coltare si console , pana la frontoane si arcade.


    In materialele foto prezentate mai jos puteti observa cu usurinta imbunatatirea majora a designului fatadelor cladirilor , inainte si dupa aplicarea profilelor si formelor arhitecturale din polistiren marca VOPO

Prezentare video
Urmareste-i pe Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Miclaus (Feb, Fri 22, 2013 / 10:04)
Lucrand cu echipa www.Monsena.ro m-am lamurit ca este mult mai bine sa ai o echipa de profesionisti decat sa incerci sa faci totul singur sau lucrezi cu mesteri fara experienta. Fatadele au nevoie de multa atentie si pricepere, iar asta nu se gaseste oriunde.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat