Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Frumusetea lemnului in designul interior

Frumusetea lemnului in designul interior

    Cu totii iubim acest material. Il folosim in constructia caselor, in finisajul peretilor si a pardoselilor, pentru fabricarea mobilierului si a accesoriilor, de la structuri si subansamble constructive pana la cel mai mic obiect de decor. Este aproape imposibil sa intri intr-o casa si sa nu gasesti acest material folosit undeva.
    Lemnul solid are un caracter si o prezenta unica, oferind personalitate spatiului casei. Daca este prelucrat cu maiestrie, el poate supravietui mai multe generatii. Din acest motiv, din ce in ce mai multi proprietari includ in planurile de amenajare a locuintelor piese de mobilier din lemn durabil, de esenta tare.
    Diversitatea esentelor creeaza flexibilitatea integrarii lemnului in orice design interior. El poate avea un aspect rustic, cu fladerul vizibil, integrat intr-un design modern sau in conformitate cu aerul rustic al unei cabane. Un flader format din linii paralele ii confera acestuia un aspect modern, in timp ce nuantele inchise la culoare se pot integra intr-o atmosfera formala. Un alt avantaj al lemnului este aspectul pe care il capata odata cu trecerea timpului, fiind o abordare a finisajului intalnita tot mai des in designul contemporan. Reminiscentele trecerii timpului emit un simt al caracterului si istoriei, sporind in acelasi timp valoarea obiectului.
    Lemnul natural nu poate fi inlocuit in designul interior cald, primitor, cu un aer fermecator si un caracter unic. Varietatea esentelor ofera posibilitati multiple, iar lemnul nu va fi niciodata un material demodat.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat