Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Cum sa impermeabilizati ardezia

Cum sa impermeabilizati ardezia

    Daca aveti o suprafata din ardezie va trebui sa o impermeabilizati pentru a o proteja si a-i oferi aspectul sau lucios natural. Ardezia este o piatra naturala poroasa care absoarbe apa si alte lichide. Acest lucru poate cauza patarea si decolorarea culorii naturale, deoarece pata se va usca in suprafata si este foarte greu de curatat. Daca veti impermeabiliza suprafata ardeziei o veti proteja cu un strat protector impotriva petelor si ii veti mentine culoarea originala un timp indelungat.


    De ce aveti nevoie pentru impermeabilizare:
    - Produse pentru curatarea suprafetei de ardezie:detergent LTP Grimex
    - Burete
    - Impermeabilizanti precum LTP Colour Intensifier sau LTP Glaze Protector(doar in spatii inchise)

    Instructiuni:
    1. Indepartati orice adeziv, mortar, chit de pe suprafata ardeziei. Folositi un burete sau o carpa moale pentru a nu zgaraia sau strica suprafata.
    2. Pentru suprafetele care nu se curata usor folositi solutii profesionale de curatare. Urmati strict instructiunile producatorilor.
    3. Dupa ce ati curatat, stergeti suprafata cu un burete inmuiat in apa. Lasati sa se usuce suprafata complet.
    4. Alegeti impermeabilizantul potrivit pentru suprafata dvs. Exista numeroase solutii de impermeabilizare iar dvs va trebui sa o alegeti pe cea potrivita materialului dvs si in functie de finisajul final pe care doriti sa il obtineti:LTP Colour Intensifier este un impermeabilizant ce va intensifica nuantele ardeziei;LTP Glaze Protector este un impermeabilizant cu efect glazurat insa este recomandat doar pentru aplicarea in spatii inchise.
        Testati o suprafata redusa pentru a va sigura ca solutia pe care o folositi este potrivita pentru suprafata materialului dvs. Daca aveti suprafete de ardezie in plus testati solutiile pe aceste suprafete.
        Urmati instructiunile de pe etichete atunci cand folositi solutii de curatare si impermeabilizare pentru ardezie.
    5. Pregatiti suprafata pentru impermeabilizare. Acoperiti tevile de scurgere si dulapioarele. Asigurati-va ca tot ce nu doriti sa fie impermeabilizat este protejat.
    6. Folositi un burete, roller sau o carpa moale din bumbac. Turnati impermeabilizantul intr-un vas si apoi aplicati-l pe suprafata de ardezie. Aplicati un strat subtire deoarece ardezia este o piatra naturala poroasa si impermeabilizantul se imbiba repede in suprafata.
        Toate aceste solutii si alte produse le gasiti pe site-ul firmei Rock Star Construct, www.piatraonline.ro, unde puteti face comenzi online cu livrare in 24 ore prin curierat,cu plata ramburs.
    7. Dupa ce ati impermeabilizat complet suprafata ardeziei pastrati zona curata si fara a fi folosita cel putin 24 de ore.
 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat