Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Placile de mozaic din piatra naturala

Placile de mozaic din piatra naturala

    Suprafata placilor de mozaic din piatra naturala a decorat spatii interioare de mii de ani si in multe culturi. Frumusetea marmurei, travertinului, granitului, limestonului, ardeziei, folosite in special in zone cu umiditate ridicata nu si-a pierdut din farmec nici acum in secolul 21. Sa nu mai mentionam de durabilitatea practica pe care o au aceste suprafete din piatra naturala.
    Cu o gama variata de culori, cu un aspect decorativ, posibilitatile de design ale placilor de mozaic din piatra naturala pentru pereti, modele de pardoseli din mozaic si blaturi in bucataria si baia moderna, continua sa fie preferatele multor profesionisti si proprietari de locuinte deopotriva. Folosirea pietrei naturale pentru placarea peretilor atat in interior cat si in exterior transforma un spatiu standard vertical sau un spatiu in aer liber intr-un produs care va fi pretuit pentru multi ani..
    Placile din piatra naturala slefuite, matuite, antichizate,scapitate sau periate pentru pereti si pardoseala ofera substanta, maiestrie si performanta de lunga durata.
   

    Rock Star Construct ofera placi de mozaic din piatra naturala la un pret redus. Accesati www.piatraonline.ro si veti descoperi o gama variata de modele de mozaic din diverse materiale precum travertin,ardezie,marmura,calcar,marmura,etc. Rock Star ofera calitate la cele mai bune preturi. Valoarea pe o veti gasi in placa de mozaic din piatra naturala face parte din traditia indelungata pe care Rock Star Construct se straduieste sa o asigure. Firma colaboreaza cu cei mai buni producatori de mozaic din piatra naturala, asigurand toate etapele furnizarii produselor pe care le doriti exact la usa casei dvs.
    Deoarece nu sunt implicati si alti intermediari in procesul funizarii produselor dorite, costurile sunt mai reduse. Dvs obtineti cele mai bune rezultate din placile de mozaic din piatra naturala premium la preturi de producator.
 

    De ce sa alegeti placi de mozaic din piatra naturala?
    - Veti obtine un set variat de game de culori naturale si minunate
    - Veti aprecia modelul natural si caracterul unic in suprafata unei placi de mozaic din piatra naturala care dainuie de mii de ani
    - Veti beneficia de o gama incredibil de variata de suprafete pentru a fi montate in spatii interioare si exterioare, bucatarii, bai, etc
    - Veti adauga un element artistic in orice spatiu pe care doriti sa il transformati
    - Veti obtine o suprafata care va dainui pe termen lung, ca aspect dar si ca performanta

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat