Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Marmura

Marmura

    Marmura

   Marmura este o roca metamorfica foarte densa, dura, cu granulatie fina, care poate fi lustruita usor, cu rezultate spectaculoase. Pentru a creea suprafete de o frumusete si o durabilitate de neegalat, marmura este o alegere preferata de sute de ani. Pardoselile si blaturile din marmura sunt sinonime cu roialitatea, bogatia si eleganta. O caracteristica comuna in spa-urile din Grecia si Roma lumii antice, in curtile palatelor Renascentiste din Europa, pana in ziua de astazi in Turnul Trump din New York, marmura a fost si este folosita ca o piatra naturala eterna pentru a reflecta bogatia, opulenta, statutul social.

    Beneficiile marmurei:
    Marmura comercializata de Rock Star Construct este excavata si taiata in Grecia, Spania si Turcia si se gaseste intr-o gama variata de culori pentru a se potrivi gusturilor dvs artistice si practice. Diferite modele de culori pamantii prezinta vinisoare de o culoare diafana care ofera fie o caracteristica subtila sau vizibila in viziunea moderna a designerilor prezentand diferite culori senzationale precum bej, maro, alb, negru si chiar rosu.

    Marmurase foloseste in:
     • bucatarii
     • holuri
     • baii
     • foaiere
     • spatiipublice-magazine,restaurante,spa-uri,etc

    Firma Rock Star Construct vapune la dispozitie un depozit situat in sector 1 ce va asigura stocuri permanente pentru marmura necesarare sedintelor si spatiilor dvs comerciale. Pe site-ul firmei, www.piatraonline.ro nu veti gasi doar cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse ci si servicii complete, personalizate pentru nevoile dvs. Veti primi marmura care prezinta aceleasi efecte vizuale care au captat imaginatia arhitectilor din Grecia si Roma antica la preturi reduse.

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat