Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

O noua dimensiune in design - Peretii 3d

O noua dimensiune in design - Peretii 3d

    Vreți să oferiți interiorului un look nou deosebit dar nu știți de unde să începeți? Atunci citiți în continuare, pentru că avem soluția perfectă!
    O schimbare nu înseamnă neapărat redecorare completă. Designerii știu că un singur perete poate schimba totul. În loc să îl treceți cu vederea, priviți peretele ca pe un canvas alb care așteaptă să fie îmbrăcat în artă.

    WallArt vine în ajutor cu 17 soluții creative, pentru toate gusturile.
    Panourile 3D sunt noul trend în materie de acoperire a pereților și duc design-ul interior la un alt nivel. Artistice, durabile, complimentează orice încăpere, de la living, la dormitor, bucătărie, hol, birou sau baie.
    Panourile decorative adaugă dimensiune și stil pereților, transformându-i în punctul focal al întregii camere. Designul deosebit le recomandă în special pentru stilurile de amenajare moderne. Pot fi folosite pentru a acoperi toți cei patru pereți, pot decora tavanul sau pot accentua un singur perete, în întregime sau parțial, oferind de fiecare dată un efect aparte.
    Cu modele în relief, panourile 3D oferă o dimensiune suplimentară zidurilor. Prin jocul de lumini și umbre, creează un sentiment de adâncime și iluzia optică de spațiu mai mare.
    Aceste panouri sunt vopsibile, ușor de instalat și ecologice, fiind confecționate din fibră de trestie de zahăr. În 2011 WallArt a fost desemnat de designerii de interior din Statele Unite ale Americii unul dintre cele mai inovative produse de decorare din categoria eco-friendly.
    Fiecare panou are o dimensiune de 50cm/ 50cm și este ușor de instalat. Un pachet WallArt conține 12 panouri decorative care acopera un total de 3 metri pătrați de perete. Panourile se aplică simplu, nu aveți nevoie de un specialist pentru montare.
    Gama este atât de variată, modelele variind de la cele clasice, la cele moderne sau funky. Panourile 3D pot fi vopsite cu vopsea acrilică sau cu solvent de orice culoare, în nuanțe care se îmbină perfect cu restul decorului. Pentru cei care preferă un decor simplu, minimalist, în alb, un perete în relief compensează liniile drepte și platitudinea, și sparge monotonia.
    Panourile decorative pot fi folosite atât pentru spații rezidențiale, cât și în hoteluri, restaurante, birouri sau spații comerciale.
    Oriunde ar fi plasate, panourile 3D nu trec neobservate. Ele aduc o atingere de stil și un aer modern, cu totul deosebit!

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat