Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Magazinul brandului Kwanpen. Seul

Magazinul brandului Kwanpen. Seul

    Magazinul brandului Kwanpen din Seul, producator de genti manufacturiate din piele de crocodil, a fost amenajat de firma koreana Betwin Space Design. Proprietarul magazinului a dorit un design simplu care sa nu concureze cu produsele expuse. Pornind de la caracteristicile inspirante ale pielii de crocodil si de la conceptul spatiului de tip galerie, in care produsele sunt expuse asemenea unor lucrari de arta, arhitectii au realizat un design unic si diferit.
    Pentru a scoate in evidenta produsele, elementele de design din interiorul magazinului sunt simple si lipsite de culoare. Metodele de iluminare a spatiului au fost testate in mai multe conditii. Golurile din pereti, folosite ca spatii de expunere, sunt umplute de o lumina uniforma care creaza o senzatie de planeitate.
    Spre deosebire de fatadele conventionale ale magazinelor cu vitrine largi, volumul magazinului Kwanpen este inchis exteriorului. Pentru a transmite identitatea brandului, un material modular ce simbolizeaza pielea de crocodil, intr-o maniera simplificata si stilizata, a fost folosit pentru finisarea suprafetelor exterioare.
    Desi toate elementele par abstracte, ele reprezinta cate un capitol din experienta delicata a spatiului galerie, ce urmeaza a fi descoperit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat