Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Pardoseala din marmura

Pardoseala din marmura

    Pardoseala din marmura revine in forta in proiectele designerilor. Cu rezistenta si durabilitatea ei si cu peste 500 de modele, posibilitatile de design cu marmura sunt nelimitate.
    Conform parerilor specialistilor in domeniu o pardoseala din marmura este de neegalat. De-a lungul anilor s-au produs numeroase schimbari in dezvoltarea industriei cu piatra naturala.
    Marmura este o piatra naturala formata din limestone care este incalzit si presurizat in interiorul pamantului. Este format in principal din calcit si minerale dolomite. Orice impuritate care se afla in limestone atunci cand acesta se transforma in marmura prin procesul de metamorfism afecteaza compozitia de minerale care in final ofera marmurei textura, nervurile si culoarea unica. Marmura a fost folosita ca material de constructie de sute de ani. Inca din Roma antica si Grecia antica se taia marmura in lastre si in placi pentru pardoseli, fiind un material flexibil si splendid pentru o pardoseala.
    Rock Star Construct comercializeaza toata gama de produse din piatra naturala si va sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti gata sa va ofere informatiile necesare despre produsele comercializate.
    Marmura este extrasa din cariere peste tot in lume, din Italia si pana in Canada, si exista peste 500 de modele de marmura pe piata. In comparatie cu granitul si cu gresia, marmura este un material mai greoi si mai durabil. Marmura ofera o ambianta calda si placuta in orice casa sau sediu de birou. Marmura este un material foarte folosit si popular datorita calitatilor ei estetice si prezinta o frumusete naturala si din neregularitatile ei. Mai multi proprietari de case avand acelasi produs din marmura cu aceeiasi culoare pot avea texturi, finisaje si modele diferite transformandu-le in piese unice.
Instalarea unei pardoseli din marmura nu ar trebui sa fie un proces complex dar este mai bine sa cereti ajutorul profesionistilor in domeniu:echipe de montaj profesionist ce au ca si obiect principal de activitatea montajul de piatra naturala de orice tip,inclusiv marmura.
    Rock Star Construct pune la dispozitia clientilor sai orice material din piatra naturala: ardezie, granit, marmura, caramida aparenta, travertin, lastre, piatra decorativa, piatra naturala, fantani ardeziene, ghiveci, gratare, statui, coloane grecesti, seminee, etc. Accesati site-ul www.piatraonline.ro de unde puteti alege din gama variata de modele si culori ale produselor din piatra naturala.
    Finisajul pardoselii din marmura este foarte important atunci cand este instalat . Cele mai folosite finisaje sunt cel matuit si cel polisat. O pardoseala din marmura polisata are o stralucire intensa si prezinta un finisaj mai curat si mai colorat. Pardoseala din marmura polisata este mai dificila de intretinut deoarece orice pata sau zgarietura este vizibila pe un asemenea finisaj. O pardoseala din marmura matuita are un aspect mat si este in special folosita pentru zonele cu trafic intens.
    Oricare ar fi tendintele in materie de design, marmura cu gama variata de culori, modele si texturi naturale si cu rezistenta si durabilitatea ei ofera posibilitati nelimitate pentru pardoseli. Pardoseala din marmura reprezinta ultimul trend in materie de design; o pardoseala din marmura solida, frumoasa, durabila si instalata corect este cea mai buna pardoseala pe care cineva o poate avea.
    Rock Star va sta la dispozitie cu transport la locatie oriunde in tara in maxim 24-48h de la confirmarea platii. Personalul prietenos si foarte bine pregatit, este intotdeauna fericit sa va acorde orice tip de consultanta si sa va ghideze in orice aspect in a alege piatra cea mai potrivita pentru proiectele dumneavoastra, precum si sa va ofere informatii importante referitoare la detaliile de instalare, ingrijirea si intretinerea pietrei dumneavoastra. Pentru a vizualiza produsele puteti vizita showroom-ul din Aleea Teisani 137A sau puteti solicita mostre de pe site-ul, www.piatraonline.ro sau la telefon, in oricare din cele doua situatii un membru al echipei va poate oferi consultanta si va poate raspunde la orice intrebare tehnica pe care o aveti.
    Folositi LTP MPG Sealer, o solutie inovatoare de protectie bazata pe microtehnologia de impregnare. Tratamentul incolor cu o formula speciala pentru placi lustruite de marmura mentine finisajul lustruit al placilor si este adecvat pentru tratarea suprafetelor peretilor si pardoselilor.

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Stefan (Jun, Mon 17, 2013 / 17:54)
apartament 100 mp. cat costa 1 mp cu tot cu manopera?
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat