Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

FARMACIA. Murcia, Spania

FARMACIA. Murcia, Spania

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Farmacia din Murcia, Spania, a fost renovata in doar doua luni, fiind o sarcina destul de grea in conditiile in care timp de o luna vanzarile si lucrarile amenajarii interioare au decurs in paralel. Astfel, complexitatea proiectului realizat de firma Clavel Arquitectos a constat in utilizarea unui numar cat mai mare de elemente prefabricate.
    Firma luminoasa “FARMACIA” ocupa intreaga fatada principala a farmaciei, pe inaltimea a doua etaje. Acest element marcheaza identitatea spatiului si ofera protectia solara, necesara datorita orientarii fatadei. Semnul luminat noaptea este inteligibil doar de la o anumita distanta, transformandu-se intr-o forma abstracta privit din alta perspectiva.
    Finisajul peretilor si pardoseala din rasini epoxidice alcatuiesc un fundal uniform pentru piesele de mobilier ce expun produsele farmaciei, tuburi albe, stralucitoare, luminate din interior si asezate, parca plutind, pe cinci nivele. Toate elementele au fost prefabricate, construite la comanda dupa dimensiunile proiectului, inclusiv placajul peretilor fiind ales pentru rapiditatea montajului. Acest demers a asigurat realizarea amenajarii interioare fara intarzieri si fara ca bugetul initial sa fie depasit.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat